Wonderen

Toen ik op 22 juli sprak in “Casa di Ressurrection” op Bonaire van mijn geliefde vriend en voorganger Ramiro Richards, had ik het voorrecht om te mogen bidden voor Jemy. Jemy van vier jaar had een gaatje tussen twee hartkamers, waardoor ze vaak ziek en zwak was. Ze zou een paar dagen later naar Nederland vliegen om geopereerd te worden. Hier volgt het getuigenis van wat God voor haar deed, geschreven door haar vader Clemens.

Lees verder

Joke uit Hillegom had geen maag meer. Deze was vanwege kanker in 1997 verwijderd, samen met een stuk van de dikke darm en haar milt. Lees hieronder het bijzondere getuigenis van het wonder dat God voor haar deed.

Lees verder

Alex uit Woerden was doof aan zijn linkeroor. Op zondagmorgen 13 juli werd het oor van Alex geopend in de Powerkerk in Lingschoten toen er voor hem werd gebeden. Lees hieronder het enthousiaste getuigenis van Alex zelf.

Lees verder

Marijke uit Katwijk kreeg haar reuk weer terug. Lees hier het wonder dat God in haar hart deed en daarna ook in haar lichaam.

Lees verder

David Terute hoorde mij 20 jaar geleden (1991) spreken. Hij was stervende aan Aids. In zijn dorp was zijn grafkist al besteld. Ik vertelde hem dat het loon van de zonde de dood is, maar de genade van God, eeuwig leven. David bekeerde zich en geloofde het evangelie. Hij werd genezen en is nu voorganger van zes gemeenten in Oeganda.

Lees verder

We bezochten Besmate (in het midden), een nicht van Vjollca, (rechts) met Rrezarte onze vertaalster (links). Drie jaar eerder heb ik haar ook mogen bezoeken. Ze was verlamd en had zeven jaar niet kunnen lopen. Ook had ze zelfmoordneigingen en was ze erg depressief. We hebben destijds met haar gebeden maar eerlijk gezegd, vroeg ik mij toen af hoe het verder met haar moest.

Lees verder

Het was in de zomer van 2010 dat ik met een team naar Zuid-India ging voor een campagne. Het was meen ik op de tweede dag dat deze man naar voren kwam. Hij was al jaren lang buitengewoon depressief en leed aan ernstige zelfmoordneigingen.

Lees verder

We waren in januari 2010 in Nepal. Het was tijdens de campagne die David de Vos in Dahran hield. Dit meisje stond met haar moeder vooraan en riep mij omdat ik dicht bij haar stond. Ze gebaarde me om voor haar te bidden maar ik had geen besef waarvoor. Ik verstond immers niets van haar taal.

Lees meer

Nelleke Heystek, moeder van vijf kinderen en woonachtig in de regio Nijverdal, had meer dan een half jaar ernstige last van een hernia. Erg lastig voor een drukke moeder met zo'n groot gezin.

Lees verder

Wij verkondigen het evangelie om de wereld te bereiken.
Want we geloven dat elke zondaar een potentiële heilige is en elke heilige een potentiële leider om zondaars te transformeren in heiligen
Deel aub onze pagina!

Stichting De Heilbode
Boomkleverlaan 263
3893 JW Zeewolde
085 104 34 12
info@heilbode.nl
NL46INGB0005169971
ANBI

Follow Us