Lamme vrouw loopt weer


We bezochten Besmate (in het midden), een nicht van Vjollca, (rechts) met Rrezarte onze vertaalster (links). Drie jaar eerder heb ik haar ook mogen bezoeken. Ze was verlamd en had zeven jaar niet kunnen lopen. Ook had ze zelfmoordneigingen en was ze erg depressief. We hebben destijds met haar gebeden maar eerlijk gezegd, vroeg ik mij toen af hoe het verder met haar moest.

Verlamt, depressief, omgeven door moslims en zo geïsoleerd. Hoe zou haar prille geloof kunnen standhouden? Enfin, het was nu drie jaar later dat we haar weer opzochten. Ze was de was aan het ophangen en het huis zag er keurig uit. Zo anders als vorige keer. Besmate was zo blij ons te zien en ze ontroerde ons allemaal tot tranen toe met haar krachtige getuigenis.

Ze getuigde: “Er is geen dokter, geen priester of imam die mij heeft genezen, maar Jezus Christus. Ik zal Hem trouw blijven tot mijn dood en niets en niemand kan mij van mijn liefde voor Jezus afbrengen.Haar twee zoontjes vertelde ons dat ze ook in Jezus geloofden omdat ze gezien hadden wat Hij voor mama had gedaan. En ze vertelden ons dat mama hen nu elke avond uit de Bijbel voorlas. Gods nabijheid was tastbaar aanwezig terwijl Besmate en haar zoontjes ons vertelden wat God allemaal voor hen had gedaan. We zaten met tranen in onze ogen te luisteren en waren buitengewoon bemoedigd door dit prachtige getuigenis.

Waar had Besmate de kracht gevonden om stand te houden terwijl ze zo geïsoleerd woont en geen kerk kan bezoeken? Ze vertelde ons dat ze elke maandag naar “The hour of decision”, een christelijk programma van radio Pandorra luistert. Godzijdank voor deze uitzendingen.

We waren erg bemoedigd, maar we zagen ook dat haar kinderen geen schoenen hadden. We gaven hen geld om schoenen te kopen, waarna we met een dankbaar hart huiswaarts keerden, stil van de grote wonderen die God voor deze mensen had gedaan.

Wij verkondigen het evangelie om de wereld te bereiken.
Want we geloven dat elke zondaar een potentiële heilige is en elke heilige een potentiële leider om zondaars te transformeren in heiligen
Deel aub onze pagina!

Stichting De Heilbode
Boomkleverlaan 263
3893 JW Zeewolde
085 104 34 12
info@heilbode.nl
NL46INGB0005169971
ANBI

Follow Us