Reuk weer terug gekregen


Marijke uit Katwijk kreeg haar reuk weer terug. Lees hier het wonder dat God in haar hart deed en daarna ook in haar lichaam.

Het was goed toeven op de Siloam. De gastvrijheid was overweldigend. En ook de saamhorigheid hartverwarmend. Geweldig om mee te maken dat Gods liefde doorgegeven wordt door Zijn kinderen heen.

Ik heb ook genoten van de Bijbelstudies en ik mag wel zeggen dat ik aan Jaap′s lippen heb gehangen en zoveel inzichten gekregen heb vanuit Gods Woord. Het was een hele openbaring voor me, zo groen en fris, zo liefdevol en uitnodigend, maar ook zo confronterend, dat de tekst in Hebr 4:12 een realiteit voor me werd.

Maar God is liefde, Hij vloerde me, maar richtte me ook op, en wel zo concreet dat mijn verslagen ziel mocht genezen en dat ik een lofgewaad mocht aannemen om Hem te eren en te prijzen. Na de zalving, waarbij het flesje maar viel en viel en nog meer olie vloeide zodat wij alle vier met die olie verbonden werden aan elkaar voelde ik mijn brok in de keel oplossen, spanning werd ontspanning, een heilige rust van overgave en aanvaard zijn, kwam over mij.

Ik liep naar beneden om even mijn ogen te deppen en de neus te snuiten. Daarna weer naar boven en ik rook ineens chloor(wat op zich vanzelfsprekend was, want de toiletten werden schoongemaakt) een wonderteken dat ik ook mijn reuk weer terug mag krijgen.

Op het moment dat ik dit schrijf ben ik erg verkouden, maar ik denk dat het goed is, dat God met de genezing bezig is. Ik hoop en bid dat God ook mij wil inzetten om hier in Katwijk Zijn grote wonderwerken te mogen vertellen aan de jeugd, of waar dan ook. Want zijweten nog niet half hoe groot en liefdevol God is.

Hartelijke groeten en Gods zegen voor familie ten Cate en Jaap Dieleman.

Gods zegen wens ik jullie toe

Marijke van Duin

Wij verkondigen het evangelie om de wereld te bereiken.
Want we geloven dat elke zondaar een potentiële heilige is en elke heilige een potentiële leider om zondaars te transformeren in heiligen
Deel aub onze pagina!

Stichting De Heilbode
Boomkleverlaan 263
3893 JW Zeewolde
085 104 34 12
info@heilbode.nl
NL46INGB0005169971
ANBI

Follow Us