Doofstom geboren meisje genezen 


We waren in januari 2010 in Nepal. Het was tijdens de campagne die David de Vos in Dahran hield. Dit meisje stond met haar moeder vooraan en riep mij omdat ik dicht bij haar stond. Ze gebaarde me om voor haar te bidden maar ik had geen besef waarvoor. Ik verstond immers niets van haar taal.

Ik legde haar de handen op en ineens greep ze naar haar oren om die te bedekken. We stonden dicht bij de grote boxen. Aanvankelijk wist in niet waarom ze dit deed, maar achteraf besefte ik dat haar oren waren opengegaan. Ze was doofstom geboren en ineens knalde al dat lawaai van die grote boxen in haar oren.Ze kon nog niet gelijk goed spreken omdat ze dat nog nooit had gedaan, maar ze kon al wel een paar woordjes gebrekkig nazeggen. Toen we zeiden: Jezus!, zei ze: 'e-us'. Wat wil je als je nog nooit hebt gesproken en het nog moet leren. We geloven echter dat God de rest ook helemaal in orde zal maken.

Er gebeurde nog heel veel meer wonderen in deze campagne waar ook bijna 10.000 mensen hun leven aan Jezus gaven.

Wij verkondigen het evangelie om de wereld te bereiken.
Want we geloven dat elke zondaar een potentiĆ«le heilige is en elke heilige een potentiĆ«le leider om zondaars te transformeren in heiligen
Deel aub onze pagina!

Stichting De Heilbode
Boomkleverlaan 263
3893 JW Zeewolde
085 104 34 12
info@heilbode.nl
NL46INGB0005169971
ANBI

Follow Us